El raper Lírico, de Violadores del Verso, a presó per haver agredit una dona
Imatge del raper a la pàgina oficial de Facebook (@LiricoOficial)

A presó el raper Lírico, de Violadores del Verso, acusat d'haver agredit una dona

Van trobar la jove de 27 anys amb lesions greus en una rasa a 200 metres de casa del detingut

RedaccióActualitzat

Un dels integrants del grup de rap Violadores del Verso, conegut com a Lírico, ha ingressat en presó preventiva després que la Guàrdia Civil el va detenir el passat 4 d'agost a Alcossebre, al Baix Maestrat, acusat de l'agressió a una noia de 27 anys que presentava lesions a tot el cos.

La policia local d'Alcalà de Xivert va rebre un avís per unes suposades molèsties que provocava una dona en una urbanització. Quan els agents van arribar a la zona van comprovar que l'home que els havia trucat tenia taques de sang a les sabates i estava molt nerviós.

Segons fonts policials, el mateix cantant i suposat agressor va explicar que havia discutit amb una jove "que l'increpava contínuament".

Els agents van començar la recerca de la dona i en una batuda a peu per la zona la van trobar amb greus lesions a tot el cos en una rasa a uns 200 metres de la casa de l'home.

Lírico va ser detingut per un presumpte delicte de lesions i va ingressar a presó el dia 5 per ordre del jutjat d'instrucció número 1 de Vinaròs.

Algunes fonts asseguren que no hi havia cap relació sentimental entre la víctima i el detingut.

El grup de rap Violadores del Verso, format per Kase.O, SHO-HAI i R de Rumba, tots naturals de Saragossa, igual que el detingut, és un dels grups de rap més importants d'Espanya.

ARXIVAT A:
Violència masclista
Anar al contingut