El nen amb autisme amb el seu acompanyant de viatge
El nen amb autisme amb el seu acompanyant de viatge
Estats Units

El primer vol d'un nen amb autisme i la tendra resposta del seu acompanyant

Actualitzat

Una emotiva història sobre el primer viatge en avió d'un nen autista i el missatge del seu acompanyant s'ha viralitzat a Facebook. La mare, Alexa Bjornson, és qui l'ha compartit a la xarxa social.

El nen, el Landon, havia d'agafar sol el seu primer vol a Oregon per anar a veure el seu pare. El nen té un autisme d'alt funcionament. Com que la mare patia per ell, va escriure una carta dirigida al passatger que s'hagués de seure al costat del seu fill en què li deia que el nen té autisme i que podria estar nerviós durant tot el trajecte i que li preguntés moltes vegades si havien arribat. La mare li pregava que el fes sentir tan còmode i segur com fos possible i li donava deu dòlars.

Però el que no s'esperava és la resposta que li va fer arribar l'acompanyat del seu fill, el Ben.

"Alexa, em dic Ben. He estat l'acompanyant del Landon durant el vol a Portland. M'ha preguntat diverses vegades si ja havíem arribat, però ell ha estat un gran company de viatge. Ens ho hem passat bé i hem jugat unes quantes partides de pedra, paper, tisora. És un gran noi i tu, una mare afortunada. Moltes gràcies pels 10 dòlars, però no són necessaris. Els he donat a l'Autism-Society.org en honor al Landon. Que tinguis un gran dia".

La mare s'ha mostrat molt agraïda i ha explicat que aquesta història demostra que "encara hi ha gent amable al món"

 

El missatge ja s'ha compartit 17.000 vegades i té més de 2.000 comentaris a Facebook.

ARXIVAT A:
Menors
Anar al contingut