València

El PP obre el curs polític a València amb un acte de suport al president valencià

Després que el TSJV va arxivar la part del "cas Gürtel" que afectava el president valencià, el PP ha volgut iniciar el nou curs polític amb un bany de masses per a Francisco Camps. A la plaça de toros de València, el PP ha tornat a insistir en el discurs de la persecució a què consideren que els té sotmesos el govern del PSOE. Mariano Rajoy ha aprofitat també l'acte, que ha congregat més de 2.000 persones, per carregar contra la política econòmica del govern espanyol i especialment contra l'anunciada pujada d'impostos.

Actualitzat
El PP ha tornat a tancar files al voltant del president valencià, Francisco Camps, amb un acte de suport a la plaça de toros de València. Davant més de 2.000 persones, tant el líder del partit, Mariano Rajoy com l'alcaldessa de València, Rita Barberà, han volgut retre homenatge a Camps després que el TSJV n'ha arxivat la causa que l'havia esquitxat pel "cas Gürtel".

Rita Barberà ha dit que el patiment de Camps i la seva família s'ha convertit en més vots per al PP i el mateix president valencià ha denunciat i carregat contra el que considera el "règim del terror" de Zapatero.

En l'acte, el PP també ha criticat la política econòmica del govern socialista i especialment l'anunciada pujada d'impostos, que encara s'ha de concretar. Rajoy ha dit que mai donarà suport per un "malbaratament brutal dels diners dels espanyols" i ha ofert un pacte per reduir la despesa pública.

Anar al contingut