Madrid

El PP creu que la Generalitat ja té els números del finançament i juga amb avantatge

El PP ha acusat el govern espanyol d'haver filtrat només a la Generalitat les xifres del nou model de finançament. El vicesecretari de Comunicació del Partit Popular, Esteban González Pons, ha insinuat aquest divendres que el tripartit ja coneix "els números del sudoku" i, per tant, té avantatge respecte de les altres autonomies. Després que els socis del govern català han assegurat que presentaran una contraproposta de finançament, González Pons s'ha mostrat sorprès que tinguin "una opinió bastant definitiva" sobre el nou model.

Actualitzat
González Pons s'ha preguntat "si a l'executiu català ja li han donat els números" i no s'ha fet el mateix amb els altres governs autonòmics. "Li estan donant algun avantatge o és que el govern de Catalunya simplement ha arribat a la conclusió que no és el sistema que ells volien per les poques coses que se n'han dit públicament?", s'ha preguntat.

"Ja avanço que el nostre veredicte definitiu i els dels presidents de les comunitats governades pel PP el tindrem quan coneguem els números del sudoku", ha conclòs.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut