La líder del PPC, Alícia Sánchez-Camacho.
La líder del PPC, Alícia Sánchez-Camacho.
Barcelona

El Parlament reprova Camacho i li demana que dimiteixi com a senadora per haver-se negat a comparèixer pel "cas Método 3"

Tots els grups menys el PPC i el PSC demana a Camacho que dimiteixi com a senadora per designació autonòmica en negar-se a comparèixer pel cas

RedaccióActualitzat

La Comissió d'Afers Institucionals del Parlament ha reprovat Alícia Sánchez-Camacho i li ha demanat que dimiteixi com a senadora designada per la cambra alta per haver-se negat a comparèixer en comissió pel "cas Método 3".

Tots els grups menys el popular, que hi ha votat en contra, i el PSC, que s'ha abstingut, han donat suport a la proposta de reprovació de la líder del PP català, plantejada per Iniciativa, que ha denunciat el seu "menyspreu" cap al Parlament. Un fet insòlit, com recordava el diputat ecosocialista Jaume Bosch, ja que és la primera vegada que la cambra catalana reclama la dimissió d'un senador per designació autonòmica i tot just la segona que es reprova un membre de l'oposició.

El PPC considera indigna la proposta i denuncia la "persecució" ideològica que pateix Camacho, els 19 diputats populars i els 471.681 catalans que els van votar el 2012.

Fa gairebé un any que la Comissió d'Afers Institucionals va aprovar la compareixença de Sánchez-Camacho perquè informés de la seva relació amb els casos d'espionatge polític relacionats amb l'agència de detectius Método 3.

 

Anar al contingut