El ministre de Defensa interí, Ígor Teniukh, en una imatge d'arxiu. (Foto: Reuters)
El ministre de Defensa interí, Ígor Teniukh, en una imatge d'arxiu. (Foto: Reuters)
Kíev

El Parlament d'Ucraïna rebutja la dimissió del ministre de Defensa

Ígor Teniukh ha presentat la renúncia en plena retirada de les tropes ucraïneses de Crimea, que ha estat ocupada per Rússia, després d'haver perdut gairebé tota la flota ancorada a la península, igualment en poder dels russos.

RedaccióActualitzat

El Parlament d'Ucraïna ha rebutjat la dimissió del ministre de Defensa interí, Ígor Teniukh, que ha presentat la renúncia en plena retirada de les tropes ucraïneses de Crimea, que ha estat ocupada per Rússia, després d'haver perdut gairebé tota la flota ancorada a la península, igualment en poder dels russos.

Encara a Kíev, aquest matí ha mort el coordinador del partit radical ucraïnès Sector de Dretes, Oleksandr Muzitxko, en un tiroteig amb la policia, segons ha informat el viceministre d'Interior. 

Muzitxko era considerat un dels líders més violents del moviment ultranacionalista, braç armat de la revolta que al febrer va derrocar el règim del president Víktor Ianukóvitx.

Segons sembla, la víctima ha disparat contra els agents quan es disposaven a detenir-lo com a sospitós de participar en banda armada. En l'operació han detingut tres membres del grup criminal.

Anar al contingut