Londres

El pare de Madeleine sosté que un segrestador es va amagar a l'apartament la nit de la desaparició

Més misteri, si és possible, en el cas de la nena britànica desapareguda a Portugal. El pare de Madeleine McCann sosté que hi va haver un segrestador que es va amagar a l'apartament que tenien llogat a Praia da Luz la nit que la seva filla va desaparèixer. Segons Gerry McCann, aquesta persona estava ja dins l'edifici quan ell va anar a vigilar els seu fills. Així ho han explicat fonts properes a la familia citades per la premsa britànica.

Actualitzat
McCann, que insisteix en la seva innocència i la de la seva donat, Kate, en la desaparició de la seva filla el maig passat, creu que el segrestador ja era a l'apartament quan ell va anar a veure si Madeleine i els seus dos germans dormien, assegura el rotatiu britànic "Evening Standard".

Els pares de la petita, considerats "sospitosos" per la policia portuguesa, es mostren convençuts, segons el tabloide, que algú va observar Madeleine durant alguns dies mentre la familia estiuejava a l'Algarve portuguès.

Una porta oberta

Gerry McCann, que la nit de la desaparició estava sopant amb la seva dona i uns amics en un restaurant proper, va anar a veure si els seus fills dormien a les 21.05 hora local i va veure que tots descansaven plàcidament.

La porta del dormitori estava oberta i, tot i que en aquell moment no li va semblar estrany, ara assegura que l'havia tancat ell mateix una estona abans.

El pare de Madeleine ha dit als seus amics que està convençut que el segrestador va obrir la porta i es va amagar al lavabo o al dormitori de la parella quan va sentir els seus passos, segons explica "Evenging Standard".

La hipòtesi que mantenen els McCann i els amics britànics que estiuejaven amb ells és que el segrestador va entrar pel pati i que després va sortir per una finestra amb la nena en braços.

Buit temporal

D'altra banda, el mateix diari informa que hi ha un buit de sis hores –entre les 14.29, quan es va fer l'última foto de Madeleine, i les 20.30, quan Kate McCan es va presentar per sopar amb els seus amics- en què es perd el rastre tant de la mare com de la filla.

L'únic que coneix els moviments de les dues durant aquestes sis hores és Gerry McCann, i una font de la policia judicial portuguesa diu que cal aclarir què va passar durant aquest interval de temps.
Anar al contingut