Vall d'Aran
Vall d'Aran

El New York Times tria la Vall d'Aran i Menorca com a destins turístics del 2020

Astúries també és a la llista publicada pel diari, que compta amb un total de 52 llocs imprescindibles per visitar

RedaccióActualitzat

El diari The New York Times publica, com cada any, la seva llista de llocs preferits que cal visitar aquest any: "52 places to go in 2020".

Aquest any s'ha donat preferència a moltes localitzacions pròximes a la natura, en favor d'un turisme més responsable, i també s'ha apostat per la gastronomia.

La Vall d'Aran al lloc 46

Seguint aquesta línia, entre els 52 llocs recomanats hi ha la Vall d'Aran, que ocupa la posició 46. De la Vall d'Aran en destaca l'esquí a l'hivern i el senderisme a l'estiu:

"L'aïllament de segles d'antiguitat va conservar els seus pobles medievals, l'idioma aranès i la natura verge, que serveix com a magnífic teló de fons per a una emergent escena d'aventures a l'aire lliure, que està eclipsada, en gran mesura, per l'enlluernament de Barcelona i la costa".

Des de la comarca creuen que aquesta menció pot tenir un impacte molt important a escala internacional i podria aportar-los nous clients que sense aquesta contribució potser no hi anirien mai.

 

Vall d'Aran. Bassa d'Ules

 

Menorca al lloc 41

The New York Times també ha apostat per Menorca, al lloc 41, per les seves platges turquesa, els seus camins i l'esforç que es fa per conservar-ne l'entorn natural. L'article recorda als lectors que Menorca és Reserva de la Biosfera de la Unesco.

 

Menorca

 

Astúries al lloc 25

Astúries ocupa el lloc 25, i destaca com el "refugi d'estiu dels espanyols que eviten les masses que abarroten les costes mediterrànies".

 

Astúries

 

La publicació també aconsella visitar indrets com Tòquio, Lima, Sicília, Groenlàndia... i així fins a 52 magnífiques localitzacions.

ARXIVAT A:
Turisme
Anar al contingut