Primera Divisió

El Múrcia dóna un cop de mà a l'Espanyol amb una victòria contra el Valladolid (2-1)

La part baixa de la classificació continua molt ajustada després dels partits de la 35a jornada a la Primera Divisió. La gran sorpresa l'ha protagonitzat el Múrcia, que tot i no jugar-se res, ha donat un cop de mà a l'Espanyol amb una victòria sobre el Valladolid (2-1) en el debut d'Antonio Santos a la banqueta castellana. Per la seva part, el Mallorca i l'Albacete han fet un pas molt important per aconseguir la permanència, després dels seus triomfs sobre el Màlaga i el Saragossa.

Múrcia, 2 - Valladolid, 1 El debut d'Antonio Santos a la banqueta del Valladolid no ha estat el revulsiu esperat i l'equip castellà ha encaixat una derrota a La Condomina de Múrcia que li complica molt la permanència. En una primera part molt moguda, el Valladolid s'ha avançat amb un gol de cap de Jonathan en el minut 30, després d'una falta servida per Richetti. Els locals, que no es jugaven res, han empatat gairebé a continuació amb un cop de cap d'Acciari a la sortida d'un córner, en una errada de Bizarri. A la represa, els visitants han acusat els nervis per la necessitat dels tres punts i en l'últim minut, Luis García ha fet el gol de la victòria dels murcians. Albacete, 3 - Saragossa, 1 Els manxecs s'han assegurat gairebé la permanència amb una clara victòria sobre el Saragossa. Aranda ha fet l'1-0 quan només es portaven 3 minuts de partit, després de rebre una gran assistència de Pablo. Els visitants no han reaccionat i han vist com en l'inici de la segona part, Pacheco, amb un bonic cop de cap, ha posat el 2-0 en el marcador. Tot i que Rebosio ha retallat distàncies amb un xut llunyà, només ha estat un miratge i l'Albacete ha sentenciat amb el definitiu 3-1. Mikel ha batut Láinez amb una mitja volta a l'interior de l'àrea. Mallorca, 2 - Màlaga, 1 Els balears es jugaven allunyar-se del descens i els andalusos continuar la lluita per una plaça UEFA. La motivació dels locals ha semblat superior, sobretot la de Samuel Eto'o. El camerunès, que ha estat escollit fa uns dies millor jugador africà de l'any, ha fet els dos gols dels de Luis Aragonés. El primer, en el minut 24, aprofitant una passada de Pereyra i sortint en posició de fora de joc. Salva ha empatat en el 59 amb un gol de davanter centre avançant-se a la sortida de Leo Franco. Però era la tarda d'Eto'o i ha estat ell qui ha fet el 2-1 definitiu, en el 66, en un embolic dins l'àrea visitant. Sevilla, 2 - Ath. Bilbao, 0 Altra vegada ha aparegut la "Bèstia" al Sánchez Pizjuán. El brasiler Julio Baptista ha fet els dos gols de l'equip andalús i ja en porta 18 en aquest campionat. El primer, en el minut 38, de cap a la sortida d'un córner i el segon, en el 62, transformant un penal bastant dubtós per una presumpta falta de Del Horno sobre Daniel Alves. Els bascos mantenen la seva cinquena plaça i els de Caparrós s'acosten a dos punts de la zona UEFA. R.Societat, 2 - Vila-real, 2 Empat a Anoeta entre la Reial Societat i el Vila-real, un resultat que no serveix de gaire a cap dels dos equips per aconseguir els seus objectius. Els visitants s'han avançat en el minut 10 amb un gol de José Mari, que ha rematat a l'interior de l'àrea un córner tret per Riquelme. També a la sortida d'un córner ha arribat el gol de l'empat dels donostiarres en el minut 40. Schurrer, de cap, ha batut Reina. Quan només es portava un minut de la segona meitat, de nou José Mari ha avançat el Vila-real culminant un ràpid contraatac. Gabilondo, amb una impressionant volea, ha fet l'empat definitiu. La Reial continua sense assegurar-se la permanència, mentre que el Vila-real s'allunya de la zona UEFA. Osasuna, 1 - Racing, 2 Navarresos i cantàbrics han deixat el millor per a la segona meitat. Patxi Puñal ha fet l'1-0, en el minut 55, transformant un clar penal. L'empat ha estat un golàs de falta directa obra de l'argentí Cristian Álvarez, en el 64, i el gol de la victòria dels de Lucas Alcaraz l'ha fet l'israelià Afek ja en temps d'afegit. Els locals es compliquen la UEFA i els visitants s'allunyen del descens.