Primera Divisió

Els suplents del Dépor s'imposen al Madrid i el fan allunyar del títol de Lliga (2-0)

Un Deportivo ple de teòrics suplents s'ha imposat al Reial Madrid per 2 a 0, un resultat que allunya els blancs del títol de Lliga. Riazor ha tornat a ser maleït per al Madrid, que acumula 12 anys consecutius sense guanyar en terres gallegues. Els blancs han xutat tres vegades als pals, però han desaprofitat les seves nombroses ocasions i el Dépor s'ha emportat la victòria, amb gols de Diego Tristán i Capdevila. El Madrid ha jugat amb deu des del minut 40 de la primera part per l'expulsió de Zidane. En l'altre partit avançat de la jornada, l'Atlètic de Madrid ha guanyat el Celta (3-2).

Deportivo, 2 - Reial Madrid, 0 Riazor continua sent un camp maleït per al Madrid. Els blancs ja acumulen 12 anys sense guanyar en terres gallegues i cada vegada tenen més lluny la possibilitat de guanyar el títol de Lliga. L'equip de Carlos Queiroz ha començat amb molta empenta i ha tingut clares ocasions per avançar-se en el marcador davant d'un Deportivo plagat de teòrics suplents, pensant més en el partit de la Lliga de Campions contra el Porto. Tot i el major domini madridista, el Dépor s'ha avançat en el marcador amb un gol de Diego Tristán en el minut 28, aprofitant un refús de Casillas després d'un xut de Sergio. La mala sort s'ha apoderat del Madrid, que ha xutat tres vegades als pals, a més de les grans intervencions de Molina, que ha salvat més d'una vegada el seu equip. Encara s'han complicat més les coses per als blancs quan en el minut 40 de la primera part Zidane ha estat expulsat. Amb inferioritat numèrica, el Madrid ha tingut clares ocasions per empatar al començament de la represa, però les ha desaprofitat i el Dépor ha sentenciat. Joan Capdevila, amb un espectacular llançament de falta, ha fet el 2 a 0 en el minut 68. D'aquí fins al final, el partit s'ha convertit en un autèntic calvari per als homes de Queiroz, que amb aquesta segona derrota consecutiva veuen esvair-se les opcions de guanyar la Lliga. At. Madrid, 3 - Celta, 2 En només cinc minuts, els de Manzano ja guanyaven per 2 a 0 gràcies als gols de Nano i de Fernando Torres, però els gallecs no s'han donat per vençuts i Milosevic ha escurçat distàncies a la mitja hora de partit. García Calvo ha aprofitat una pilota perduda dins de l'àrea visitant per fer el 3 a 1 abans del descans. El Celta, que està lluitant per mantenir la categoria, ha sortit a totes en la segona meitat, i Edu, en el 68, ha fet el 3 a 2. Els homes que entrenen Carnero i Sáez han fet fins i tot dos pals, però no han pogut aconseguir l'empat. L'expulsió de Berizzo, gairebé en el minut 90, ha acabat d'enfonsar-los en el tram final. Els locals s'acosten al seu somni europeu i els visitants s'allunyen de la permanència.