El mític bar Can Boada de Tarragona ha dit adeu
Els clients diuen que Eduard Boada era un artesà dels "bocates"
Eduard Boada ha dedicat tota la vida al bar. A la primavera el va haver de tancar per un problema a la columna. Té 76 anys i no ha trobat ningú disposat a continuar amb el negoci. El va fundar el seu pare el 1947, ara fa 71 anys, i es va convertir en tota una institució a Tarragona.
A la ciutat, Can Boada era molt conegut, sobretot pels entrepans. Els que n'han menjat diuen que l'Eduard era un artesà dels "bocates" i que els ha elevat a categoria d'experiència inoblidable.
Feia entrepans ben grans i plens d'imaginació. Per a més detalls penjava la mida de l'entrepà a la paret i val a dir que no era poca cosa. Es tractava d'una peça generosa que deixava als clients ben tips.
El local està tal com ell el va deixar la primavera passada. Buit de gent, però ple de records.
Molts tarragonins no es resignen a veure el restaurant tancat i li demanen que torni aviat. El troben a faltar. Alguns, fins i tot, li recorden que, des que no mengen els seus entrepans, s'estan aprimant.
El mític bar Can Boada de Tarragona, conegut pels entrepans, va tancar a la primavera després de 71 anys. Eduard Boada, fill del fundador, va abaixar-ne definitivament la persiana després d'haver-hi treballat tota la vida https://t.co/oIjnjsQIlP #Play324 pic.twitter.com/lgJ6RtqIJe
324.cat (@324cat) 7 January 2019