Futbol

El Martinenc acull la 25a edició del Torneig dels Històrics en el centenari de la seva fundació

Aquest dilluns el futbol català torna a reunir-se al Guinardó per participar en el tradicional Torneig dels Històrics. Cita ineludible de la pretemporada, el torneig arriba a la 25a edició convertit enguany en un dels actes principals del centenari del Martinenc. El club del Guinardó, fundador d'aquest popular campionat el 1984, acull des d'aquest dilluns i fins dissabte la festa del futbol més modest vuit anys després. Dotze equips es jugaran un títol que està en mans del CD Masnou, campió el 2009.

Actualitzat
Els històrics tornen als orígens. Aprofitant que arriba al quart de segle de vida, el torneig, un dels més populars i importants del futbol català, es disputa de nou al Guinardó. El Martinec acull el campionat vuit anys després en motiu del centenari de l'entitat i just quan se'n compleixen 24 edicions.

El club barceloní, originari de Sant Martí de Provençals, va fundar el torneig el 1984 i va organitzar-lo en les onze primeres edicions abans que altres clubs -Horta, Badalona, Europa i Sant Andreu- en prenguéssin el relleu.  

Enguany, 12 equips participen en el torneig en diversos triangulars dels quals en sortiran els quatre semifinalistes. La lluita pel títol es disputarà dissabte a les 18 hores en una final que es podrà seguir en directe per TV3. Els diferents grups són: 

Grup I: Sant Andreu, Martinenc i Sants

Grup II: Sabadell, Horta i Premià

Grup III: Badalona, Júpiter i Montanyesa

Gup IV: Espanyol B, Europa i Masnou
Anar al contingut