"La traviata" tot just ha començat a representar-se al Liceu

El Liceu avisa: si no pot augmentar l'aforament al 50%, cancel·larà "La traviata"

Amb l'actual límit de 500 espectadors, que suposa el 21% de l'aforament, el gran teatre considera inviable que es mantinguin les 15 funcions programades

Actualitzat

Últimàtum dels responsables del Gran Teatre Liceu de Barcelona: suspendran les funcions de "La traviata" previstes per a aquest mes de desembre, si dilluns no aconsegueix el permís del Procicat per ampliar fins al 50% l'aforament del teatre.

Amb l'ocupació permesa actual es poden ocupar 500 localitats, que respresenten un 21% de l'aforament total. La direcció considera que per seguir oferint la programació s'haurien d'ocupar unes mil cent butaques, és a dir, la meitat de la capacitat que té el Liceu.

De moment s'han fet dues representacions d'aquesta òpera de Verdi i en queden quinze més que s'han de representar fins a finals d'any.
 

Espectadors entren a l'assaig obert de "La Traviata" al Liceu (ACN)

La representació prevista per a dilluns dia 7, sigui quina sigui la decisió, es mantindrà.

En espera de la decisió del Procicat, el Liceu manté també la funció del dimarts dia 8, i les futures representacions programades de "La traviata", amb la previsió d'ocupació del 50% (1.144 localitats), amb 15.000 entrades venudes, gairebé tot el taquillatge.

En el cas de que dilluns 7 no s'hagués eliminat la limitació de 500 espectadors, se suspendria la futura programació del Liceu. En aquest cas, s'informaria el públic que ha adquirit entrada de les opcions de recuperació de l'import.

ARXIVAT A:
Coronavirus Música
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut