Lloret de Mar

El jutge decreta presó sense fiança per a la parricida de Lloret imputada per dos delictes d'assassinat

El jutjat d'instrucció número 3 de Blanes ha decretat presó sense fiança per a la dona britànica que dimarts passat va matar presumptament, els seus dos fills en un hotel de Lloret de Mar, a la Selva, acusada de dos delictes d'assassinat. La dona, que ha passat aquest divendres a disposició judicial i ha declarat davant del jutge durant tot el matí, ja ingressat a la presó de Girona. Segons fonts properes a la investigació, la dona va confessar des del primer moment que havia comès el crim. L'autòpsia dels nens descarta que les criatures haguessin patit abusos sexuals per part del pare, extradit a la Gran Bretanya. Les proves forenses han confirmat que van morir asfixiats, segurament amb una bossa de plàstic al cap.

Actualitzat
Segons fonts de la investigació, la mare va escriure una carta confessant els fets i va intentar suïcidar-se. La dona va afirmar a la carta que se sentia perseguida després que van detenir el seu company per pederàstia, i tenia por que li prenguessin la custòdia dels nens. 

Aquest dijous els Mossos d'Esquadra han escorcollat el pis de Barcelona on vivia la parella des de feia dos anys. Després de la detenció de l'home, els menors no van rebre cap tipus de mesura de protecció, perquè segons la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (DGAIA), els Mossos no els van notificar en cap moment que els nens vivien amb el presumpte pederasta. La policia catalana argumenta que ells només l'havien de detenir en compliment d'una ordre internacional.

També aquest dijous, unes dues-centes persones s'han concentrat davant l'Ajuntament de Lloret de Mar i han fet un minut de silenci en record dels dos nens morts.
  
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut