Hoquei herba

El Júnior s'avança al CD Terrassa en la final de la Divisió d'Honor femenina

El Júnior FC s'ha avançat al CD Terrassa per una victòria a zero en la final de la Divisió d'Honor femenina d'hoquei herba, al millor de tres partits, després de vèncer per 4-3 les favorites per adjudicar-se el títol. L'equip de Sant Cugat ha estat capaç de refer-se i imposar-se al seu rival després que al descans les visitants tenien un 0-2 a favor.

En la segona meitat, quan tot feia suposar que l'avantatge donaria la primera victòria al CD Terrassa, el Júnior ha reaccionat i ha reduït diferències. No obstant això, el Terrassa ha tornat a mostrar la seva qualitat amb un nou gol que els feia recuperar l'avantatge. L'equip de Sant Cugat no ha cedit i ha tornat a reduir la diferència. En l'últim minut ha arribat l'empat a 3 en la transformació d'un penal córner. En la pròrroga, on hi havia el gol d'or, les locals no han desaprofitat la seva oportunitat i han aconseguit el gol de la victòria en els dos minuts de temps extra. Els dos partits següents de la final es jugaran al camp del Deportiu Terrassa a les Pedritxes.