Barcelona

El judici del cas Palau començarà el dia 1 de març i durarà 4 mesos

Ho ha fixat l'Audiència de Barcelona, que ha citat, aquest dilluns, els 30 advocats de les 36 parts personades per decidir les dates, que preveuen que Millet i Montull declarin a partir del dia 8

Actualitzat

El tribunal de l'Audiència de Barcelona que ha de jutjar el cas Palau ha fixat aquest dilluns el calendari per celebrar la vista oral: començarà el dia 1 de març i està previst que duri 4 mesos. Aquesta previsió inclou que els principals acusats Fèlix Millet, Jordi Montull i l'extresorer de CDC, Daniel Osácar, comencin a declarar el dia 8 de març.

30 advocats que representen 36 parts

Segons aquestes previsions, el cas acabarà poc abans que es compleixin els 8 anys del moment en què es va fer públic el cas, el juliol del 2009. A la reunió per fixar el calendari d'aquest judici, hi estaven citats els 30 advocats que representen els 16 acusats i les entitats personades com a acusacions públiques, populars i particulars.

Per això, tothom hi ha anat amb les agendes professionals i els judicis que ja tenen assenyalats. Entre tots han hagut de trobar els dies lliures necessaris per poder celebrar una vista d'aquesta durada. La intenció inicial del tribunal era fer el judici entre gener i abril, però s'ha vist obligat a endarrerir-lo un parell de mesos.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut