Barcelona

El govern, sobre l'estàtua de Franco: "És un greu error el lloc que s'ha triat perquè fereix els sentiments de molta gent"

La mostra, que ha atret una notable afluència de visitants, no deixa indiferent ningú

RedaccióActualitzat

La portaveu del govern, Neus Munté, s'ha sumat a la polèmica que ha despertat l'exposició "Franco, Victòria, República" al Born Centre Cultural, per a la qual s'ha tret del magatzem tres estàtues franquistes, unes de les quals és una escultura eqüestre del dictador. Durant la roda de premsa posterior a Consell Executiu de cada dimarts, Munté ha demanat una rectificació a l'equip de l'alcaldessa Ada Colau.

"És un greu error el lloc que s'ha triat perquè fereix els sentiments de molta gent. Aconsegueix que hi hagi divisió en allò en què hi hauria d'haver la màxima unitat per avançar en la reparació. Es tracta d'una mesura purament estètica i nosaltres apostem per mesures que siguin efectives."

Les declaracions de la portaveu del govern arriben justament el primer matí amb públic a l'exposició, on ha quedat palès que la polèmica continua viva. I és que l'estàtua de Franco ha tornat a quedar empastifada per l'acció de ciutadans que no veuen bé que s'exhibeixi a l'espai públic.

La mostra, que ha atret una notable afluència de visitants, no deixa indiferent ningú. Un home hi ha col·locat una nina inflable, segons ell, per l'obscenitat de la mostra.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut