Barcelona

El govern reitera: "No hem fet res mal fet"

Munté explica els motius pels quals tot el govern ha mostrat el seu suport a Rigau

RedaccióActualitzat

La portaveu del govern i consellera de Benestar Social, Neus Munté, ha explicat els motius pels quals tot el govern, excepte el president Mas, ha acompanyat la consellera Rigau al TSJC, on ha declarat en relació amb el 9-N.

"No hem fet res mal fet", ha dit, i ha afegit que "com a companys de govern és normal que ens posem al seu costat. Ho hem fet en tot moment i avui era un moment especial per fer-ho."

Munté, que ha assegurat que es tracta d'un gest "molt clar i explícit" que també faran amb Ortega i Mas, i que han volgut fer, a més del govern, entitats i ciutadans particulars, ha recordat les concentracions convocades aquest vespre. "Hi serem, també", ha afegit, i ha justificat l'absència de Mas per motius d'agenda.

Sense novetats sobre la formació del govern


La consellera, que ha dit que no hi ha novetats respecte a la formació del govern, que el fet d'estar en funcions només implica certs aspectes, però que per a la resta "tot es fa amb normalitat". Munté ha admès que la pròrroga pressupostàris és "una opció" que "permet funcionar amb tota normalitat".

"Es movem en l'escenari de poder complir el mandat democràtic del 27-S."

El Consell Executiu, que ha estat especialment curt justament pel fet que els membres del govern han acompanyat la consellera d'Ensenyament als tribunals, ha aprovat noves contractacions per al Servei de Garantiu Juvenil i, també, la interposició d'un recurs al Tribunal Constitucional contra la llei espanyola de qualitat alimentària, que, segons el govern envaeix competències de la Generalitat especialment pel que fa al règim sancionador.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut