Futbol

El Girona visita el Vila-real B pensant a tornar a la zona de "play-off" d'ascens

El Girona arriba dissabte al Mini Estadi de Vila-real pensant a continuar la magnífica ratxa d'imbatibilitat una setmana més i tornar a ocupar un lloc en la zona de "play-off" d'ascens a Primera. Els de Montilivi s'enfronten al Vila-real B a les 18 h -en directe per Esport 3- en un partit que no s'augura fàcil per als catalans. Els groguets, cinquens, només han perdut tres partits com a locals i s'han convertit en un dels millors equips de la categoria. Els gironins, però, són ambiciosos i tindran a més el suport de la seva afició més incondicional.

Actualitzat
Vèncer el Vila-real B suposaria sumar la novena jornada consecutiva sense perdre i permetria al Girona recuperar una plaça a la zona de "play-off" d'ascens. L'objectiu dels catalans, doncs, és mantenir la trajectòria de resultats positius per alimentar el somni de lluitar per ser a Primera la temporada que ve. De moment, només dos punts separen els blanc-i-vermells de les posicions privilegiades.

De cara a l'enfrontament, tot just aquest divendres Jandro ha fet el primer entrenament de la setmana, arran d'una sobrecàrrega. Finalment, però, ha entrat a la llista i podrà ser de nou una de les referències en els esquemes de Raül Agné. Moha, que també arrossegava molèsties, també estarà a disposició del tècnic aragonès. Agné ha repetit la convocatòria de l'últim partit.

El duel serà especial per a Dorca, que complirà el partit número 100 a Segona A. I també per a l'equip, que vol aconseguir la quarta victòria consecutiva -inèdit fins ara- que els situï en el "play-off" d'ascens. Per aconseguir-ho, mig miler de seguidors acompanyaran l'equip a Vila-real en deu autocars.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut