Futbol

El Girona necessita un punt per conservar la categoria i no dependre d'altres resultats

El Girona es juga aquesta tarda la permanència a la Segona Divisió. Els de Narcís Julià juguen aquesta tarda a Montilivi contra un Múrcia també amenaçat pel descens. El Nàstic, per la seva part, disputa un intranscendent duel contra Las Palmas, ja que té la permanència assegurada. A la part de dalt de la classificació, falta també per decidir la tercera plaça d'ascens a Primera Divisió. El Betis i l'Hèrcules lluitaran per l'ascens, amb avantatge per als d'Alacant, que depenen d'ells mateixos.

Actualitzat
Nou equips estan amenaçats pel descens i s'ho jugaran tot en aquesta darrera jornada. El Girona és qui ho té més bé. Amb un empat s'asseguraria conservar la categoria sense haver d'esperar a veure què fan els altres equips. A Montilivi els de Narcís Julià s'enfrontaran a un altre equip amenaçat pel descens, el Múrcia, en un partit decisiu que es podrà seguir pel 33 a partir de les sis de la tarda.

Amb molta més tranquil·litat afronta el Nàstic aquesta última jornada a Segona. Amb la permanència assegurada, els tarragonins han viatjat a Las Palmas amb un equip carregat de novetats. José Mari, Campano i Rubén Navarro s'han quedat a Tarragona per lesió, però, en canvi, els juvenils Aleix Coch i Aitor Casas podrien debutar a Segona. A diferència dels grana, els canaris estan en zona de descens i necessiten la victòria per mirar de mantenir la categoria.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut