Barcelona

El disc de La Marató d'enguany es converteix en el més venut de la història

Amb 150.000 còpies venudes, el disc de La Marató d'aquest any ha estat el més venut de totes les edicions. També ha estat el més venut de la UE pel que fa a produccions especials, i l'únic disc mundial vinculat a una televisió que aconsegueix aquest resultats. El disc, amb més d'una hora de música i 16 cançons gravades exclusivament per La Marató, es va exhaurir diumenge passat als quioscos de Catalunya. La cita solidària de TV3 lluita aquest any per fer front a les conseqüències de les lesions medul·lars i cerebrals adquirides. La data és aquest diumenge 19 de desembre.

Actualitzat
Les 150.000 còpies del disc de La Marató que diumenge passat es van exhaurir als quioscos de Catalunya han situat el disc d'aquest any en el més venut de la història de La Marató. El disc ha estat en totes les seves edicions un èxit, però aquest any ha batut el rècord de vendes, superant amb 26.000 còpies venudes la plusmarca que ostentava el disc del 2007. A més, el disc d'aquest any també es converteix en el més venut de la Unió Europea pel que fa a produccions especials, així com en l'únic disc europeu i mundial d'aquestes característiques que aconsegueix aquest resultat. Amb aquestes 150.000 còpies, el disc de La Marató ja suma un total de 667.000 còpies venudes durant aquests sis anys d'inicitiva musical.

La cita solidària de TV3 d'enguany, que se celebrarà aquest diumenge 19 de desembre, va dedicada a la recerca biomèdica de les lesions medul·lars i cerebrals adquirides. És per això que les 16 cançons que recull el disc intenten transmetre valors universals com la solidaritat, l'amor, el sentiment, la incertesa, la superació, el tornar a aprendre, el desig de viure, el patiment o l'esperança, entre altres. Valors que parlen d'aquelles situacions de les persones que tenen lesions medul·lars o cerebrals adquirides. Es tracta, doncs, de més de 62 minuts de música gravada exclusivament per La Marató.

El disc de La Marató encara es pot adquirir a través de la botiga de TV3. El seu preu és de 9 euros. A la botiga també s'hi pot trobar el llibre de La Marató, que costa 10 euros.
Anar al contingut