Concentració a l'Hospitalet de Llobregat per la noia assassinada presumptament per la seva exparella
Concentració a l'Hospitalet de Llobregat per la noia assassinada presumptament per la seva exparella
Hospitalet de Llobregat

El detingut per l'assassinat d'una noia a l'Hospitalet feia servir dues identitats

Els Mossos d'Esquadra el tenien fitxat per diversos furts i un robatori amb violència a Barcelona

RedaccióActualitzat

El detingut per l'assassinat de la seva exparella dissabte a l'Hospitalet de Llobregat feia servir una doble identitat. Els Mossos d'Esquadra han comprovat, a partir de les empremtes dactilars, que el noi, de 22 anys, utilitzava la identitat falsa en el moment de ser detingut.

La policia catalana el tenia fitxat per diversos furts i un robatori amb violència a Barcelona. El presumpte agressor continua detingut a la comissaria, a l'espera de passar a disposició judicial, previsiblement dijous.

L'exparella del detingut, que tenia 21 anys, va morir a l'Hospital de Bellvitge, on va ingressar ferida greu dissabte passat. El jove havia agredit prèviament la víctima i tenia una ordre d'allunyament d'ella, que no va respectar.

Concentració a l'ajuntament


Mig centenar de veïns de l'Hospitalet s'han concentrat aquest dimarts a la tarda davant l'Ajuntament en senyal de rebuig per aquest nou crim de violència masclista.

La concentració l'ha convocat l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat i entitats de dones de la ciutat. També s'han decretat tres dies de dol.

La regidora d'Igualtat de l'Hospitalet, Laura García, ha destacat la xacra que representa la violència contra les dones: 

"L'assassinat és la punta de l'iceberg de la violència masclista. Moltes dones al nostre voltant pateixen violència cada dia a casa seva o a fora. Hem d'acabar amb tot això, però encara queda molta feina per fer." 

Aquest dimecres al migdia, el govern condemnarà aquest assassinat amb un altre minut de silenci, en aquest cas davant la seu a Barcelona de l'Institut Català de les Dones.

Amb aquest cas, aquest any ja són cinc les víctimes de violència masclista a Catalunya, i 38 a tot l'Estat.

ARXIVAT A:
Violència masclistaPolicial
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut