El debat dels candidats a les eleccions municipals a Lleida

Els candidats d'ERC, PSC, Activem Lleida, Junts, Ciutadans, Comú de Lleida i PP han participat en el debat de campanya del "Més 3/24"

RedaccióActualitzat

El desenvolupament econòmic i industrial de la ciutat de Lleida ha centrat bona part del debat de candidats municipals al programa "Més 3/24".

El candidat d'Esquerra, Miquel Pueyo, aposta per la creació del nou polígon de Torreblanca-Quatre Pilans davant la falta de sòl industrial, un projecte que el candidat de Junts, Toni Postius, assegura que crearà 12.000 llocs de treball.

En canvi, el candidat socialista, Fèlix Larrosa, demana que es redimensioni per preservar l'Horta de Lleida, com també ha exigit la cap de llista d'El Comú de Lleida, Laura Bergés.

El candidat d'Activem, Domènec Vila, ha reivindicat que Lleida s'especialitzi en el sector agroalimentari.

La candidata de Ciutadans, Maria Burrel, ha retret a Pueyo la falta de diàleg i que només ha sabut imposar projectes i el candidat popular, Xavier Palau, ha assegurat que la ciutat ha de millorar en neteja, seguretat i mobilitat.

Sense majories, els partits necessitaran aliances per governar la Paeria. Esquerra espera continuar amb el canvi després d'anys de govern socialista.

La majoria de candidats han descartat un pacte amb Vox mentre que el PP ha deixat clar que no pactarà amb ERC, Junts i El Comú pel seu suport al futur alberg per a temporers.

ARXIVAT A:
JuntsERCCsPSCEn comúPPPDeCATEleccions municipals 2023
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut