El Celta dóna la sorpresa i s'emporta la victòria en el debut de Robinho al Bernabéu (2-3)

El Celta ha donat la gran sorpresa i s'ha emportat la victòria del Bernabéu en el debut de Robinho davant de l'afició madridista. En el seu retorn a la Primera Divisió, l'equip gallec ha començat amb un gol matiner de Contreras però abans del descans, el Madrid ha capgirat el marcador. Ronaldo, de penal, i Baptista, amb un cop de cap en planxa, han fet el 2-1. Abans del descans, Núñez ha empatat després d'un penal fallat per Canobbio. En la represa, el Madrid ha acusat el desgast físic i en una jugada polèmica, els gallecs s'han emportat el triomf amb un gol fantasma de Canobbio, ja que la pilota ha botat sobre la mateixa línia.

El Celta ha jugat un partit molt seriós i als 7 minuts ha trobat premi. Baiano ha rematat al travesser i Contreras ha aprofitat el refús per marcar. El Madrid ha reaccionat de la mà de Robinho, que ha volgut agafar la responsabilitat de conduir l'equip. En el minut 14, el brasiler ha pogut marcar i poc després ha estat Baptista el que ho ha provat de lluny. Els blancs han pogut marcar en una jugada espectacular. Passada de Robinho, però Ronaldo s'ha precipitat i ha enviat la pilota molt alta. Als 35 minuts, l'àrbitre Ramírez Domínguez ha xiulat penal per una entrada de Placente a Baptista. Ronaldo ha enganyat totalment Pinto i ha aconseguit l'empat. La insistència del Madrid ha tingut recompensa en una centrada d'Helguera que Baptista ha rematat a la xarxa per fer el 2-1. Però en temps de descompte, l'àrbitre ha tornat a assenyalar penal per unes mans de Pavón. El xut de Canobbio l'ha aturat Casillas però Núñez, atent a la jugada, ha marcat el 2-2. El Madrid ha sortit amb força després del descans i Baptista ha pogut fer el 3-2 en una rematada en mitja xilena que ha sortit desviada per ben poc. A poc a poc, el Celta ha anat guanyant metres i ha estat a punt de marcar en una centrada d'Iriney a la qual Canobbio no ha arribat per poc. I als 32 minuts de la segona part, la jugada que de ben segur farà parlar molt. Rematada de Canobbio, la pilota no ha entrat, però Rodríguez Santiago ha donat el gol després de molts dubtes tot i que la pilota ha botat sobre la mateixa línia. Sergio Ramos, que també ha debutat amb la samarreta blanca, ha tingut l'última ocasió per al Madrid, però la seva rematada ha sortit alta. El Celta, que aquesta temporada retorna a la Primera Divisió, és el sorprenent líder després de dues jornades.