Uns veïns que recollien espàrrecs van trobar les restes humanes en una zona boscosa de prop de l'hospital de Can Ruti (ACN/Jordi Pujolar)

El cap humà trobat a Badalona correspon a un veí de Vic desaparegut al gener

La investigació del cas, que continua sota secret de sumari, treballa per esclarir les causes de la mort i localitzar la resta del cos

Actualitzat

El cap humà trobat a la muntanya de Can Ruti de Badalona el 7 de març correspon a un veí de Vic de 44 anys desaparegut a finals de gener, segons ha pogut confirmar el 324.cat.

Els familiars de l'home van denunciar que havia desaparegut el 29 de gener i que hauria estat vist per última vegada a Badalona, per la qual cosa es van prestar a facilitar mostres d'ADN a la policia.

El cas continua sota secret de sumari i els investigadors treballen per esclarir les causes de la mort. També s'està a l'espera de poder localitzar la resta del cos.

Uns veïns van localitzar el cap humà en una zona boscosa de prop de l'Hospital Germans Trias i Pujol mentre passejaven per la zona recollint espàrrecs.

Troben un cos a Gràcia

D'altra banda, els Mossos han informat que han trobat un home mort cobert de bosses de plàstic al carrer, al districte de Gràcia de Barcelona. Ara investiguen si aquest cos es correspon amb el cap trobat a Badalona.

ARXIVAT A:
Policial
Anar al contingut