Les investigacions policials estan en marxa (ACN/Anna Berga)

Investiguen si el cos trobat a Gràcia es correspon amb el cap trobat a Badalona

El cap humà aparegut la setmana passada a la muntanya de Can Ruti se sap que és el d'un veí de Vic desaparegut al gener

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra investiguen si el cos trobat aquest dijous a la tarda en el districte de Gràcia de Barcelona es correspon amb el cap trobat el 7 de març a Badalona, que ja se sap que és d'un veí de Vic de 44 anys que va ser vist per última vegada el 29 de gener. 

El cos el van trobar al carrer, cobert de bosses de plàstic, després de rebre un avís, i de seguida es van obrir les investigacions per identificar-lo i mirar d'aclarir com va morir.

La coincidència en el temps entre la troballa d'un cap humà a Badalona i un cos en un carrer de Gràcia obliga els investigadors d'un cas i l'altre a comprovar si són de la mateixa persona. Unes comprovacions científiques que s'han de fer en el laboratori i que, per tant, poden trigar uns dies.

Tot i que d'entrada no hi hagi cap element concret que pugui determinar que corresponen a la mateixa víctima, o que serveixi per descartar-ho, el fet que s'hagin trobat en una àrea geogràficament propera i que coincideixi que podrien ser complementaris comporta que calgui comparar-ne l'ADN.  

 

ARXIVAT A:
PolicialMossos d'Esquadra
Anar al contingut