Hetfield en un concert a Madrid l'any 2019 (Ricardo Rubio/Europa Press)

El cantant de Metallica se sincera en concert: "Em sentia vell, que no podia tocar més"

Ho va explicar durant un directe al Brasil, i la resta de membres de la banda s'hi van apropar per abraçar-lo i donar-li suport

RedaccióActualitzat

El vocalista de Metallica, James Hetfield, ha protagonitzat un moment emotiu enmig de la gira de la mítica banda per Sud-amèrica. Des de dalt de l'escenari, on oferien el concert d'aquest diumenge al Brasil, Hetfield es va posar a plorar i va explicar al públic què li estava passant: se sentia insegur i va arribar a pensar que era un vell i no podria tocar més.

"No em sentia gaire bé abans de venir cap aquí. Em sentia una mica insegur i pensava 'sóc un vell, no puc tocar més aquesta merda', m'anava dient dins del cap. Així que vaig parlar amb aquests nois [la banda] i em van ajudar, tan simple com això. Em van abraçar i em van dir: 'Ei, si ho passes malament dalt de l'escenari, nosaltres et donarem un cop de mà.' I us he de dir que això ho és tot per a mi."

James Hetfield té 58 anys i és el cantant i guitarrista, a més de cofundador del grup, a principis de la dècada dels 80. En aquest punt de la reflexió, els altres membres de la banda, Kirk, Lars i Rob, s'hi van atansar per donar-li suport i abraçar-lo. "Significa molt. I veure-us a tots vosaltres aquí em fa adonar que no estic sol, i vosaltres tampoc", va dir el cantant adreçant-se al públic. Tot plegat es pot veure en aquest vídeo que recull el moment:

L'emblemàtica banda de thrash-metal va néixer a Los Angeles a principis dels 80 i va establir la base a San Francisco el 1983. La van fundar conjuntament Hetfield i Lars Ulrich, i després s'hi van afegir Dave Mustaine i Ron McGovney. El grup ha tocat en nombroses ocasions a Barcelona, on compten amb un públic fidel que ha omplert el Palau Sant Jordi i l'Estadi Olímpic.

 

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut