Futbol

El Camp Nou celebra el divuitè títol de Lliga del Barça amb una gran festa

El FC Barcelona va celebrar el títol de la Lliga conquerit recentment amb un acte sobre la gespa del Camp Nou amb música, confeti, castell de focs i poca participació dels jugadors, ja que només van parlar Henrik Larsson i Gabri, que s'acomiadaven de l'afició, a més de Frank Rijkaard i Carles Puyol. Va sorprendre que, a diferència de la celebració de l'any passat, en què tots els jugadors de l'equip van agafar el micròfon per dirigir-se als aficionats, ahir únicament els dos citats, a més de l'entrenador, Frank Rijkaard, i del capità, Carles Puyol, van prendre la paraula.

Actualitzat

Amb el Camp Nou il·luminat per focus de colors, el grup de rock català Gossos va interpretar l'himne del Barça. Després es va fer la volta d'honor dels jugadors amb la música de l'Elèctrica Dharma de fons i canons llançant confeti blaugrana. El primer a prendre la paraula després de les fotos de rigor amb la Copa de la Lliga va ser l'entrenador, Frank Rijkaard, que es va dirigir als aficionats en català. "Una altra vegada som aquí celebrant un títol. És com un somni fet realitat. Ara hem de jugar a París. Sí, sí, hem de jugar a París", va dir Rijkaard, interromput pels seguidors. El tècnic holandès va voler agrair als aficionats el suport rebut. "Ha estat fonamental. Felicitats al club i als jugadors", va comentar l'entrenador.

El capità Carles Puyol va prometre "seguir treballant i lluitant per seguir fent història i donar alegries com aquesta". El central barcelonista va citar l'afició a "celebrar aquí el títol de la Champions". Després va arribar l'hora d'Henrik Larsson i de Gabri García, els dos homenatjats, ja que jugaven per última vegada amb la samarreta blaugrana al Camp Nou.

"Aquest és el meu últim partit aquí. Me'n vaig molt content, perquè ha estat un plaer jugar amb aquest equip i amb aquests entrenadors", va dir el davanter suec. Gabri va admetre que havia estat "un dia molt especial" per a ell, d'aquests que no obliden mai. "Sigui on sigui sempre portaré el Barça al cor", va dir.

La festa va concloure amb un castell de focs i l'actuació d'un grup de castellers. Per avui, està prevista una rua ciutadana pels carrers de Barcelona. Els jugadors estan citats a les sis de la tarda al Camp Nou i oferiran el títol als seguidors des d'uns autocars descoberts.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut