Primera Divisió

El Barça no reacciona sense Van Gaal i encaixa un sever 3-0 al Calderón

El Barça segueix sense reaccionar, tot i la marxa de Louis van Gaal. L'equip blaugrana ha naufragat al Vicente Calderón i ha encaixat un sever correctiu davant de l'Atlètic de Madrid per 3-0. Fernando Torres, Emerson i Luis García han estat els golejadors de l'equip matalasser. El debut de Toño de la Cruz no ha pogut ser més desafortunat i el Barça ha tornat a demostrar impotència per remuntar un marcador advers. Aquesta derrota deixa els blaugranes a només tres punts del descens, a l'espera dels resultats de diumenge.

En el minut 6, l'Atlètic de Madrid ha donat el primer ensurt amb un xut d'Emerson que Bonano ha pogut aturar en dos temps quan Fernando Torres buscava aprofitar el refús per marcar. L'equip de Luis Aragonés ha sortit dominant i, en el minut 12, Luis García ha tornat a crear perill amb un xut llunyà. El Barça no ha arribat amb perill a la porteria del "Mono" Burgos i a més, en el minut 20, Toño de la Cruz ha fet un canvi obligat per la lesió de Christanval. Oleguer ha entrat en el lloc del jugador francès. En el minut 27, el Barça ha tingut una clara ocasió per fer el 0-1. Xavi ha donat una gran passada a Mendieta, que ha trencat el fora de joc i la seva vaselina l'ha aturat el "Mono" Burgos amb la punta dels dits. En l'acció següent, una gran jugada personal de Luis García ha acabat amb un xut creuat de l'exjugador blaugrana fregant el pal. El partit s'ha trencat a partir d'aquest moment i els dos equips han començat a arribar amb més perill a la porteria contrària. En el minut 33, Overmars ha culminat un ràpid contraatac amb un xut desviat. En el minut 40, l'Atlètic de Madrid s'ha avançat en el marcador. Fernando Torres, en una jugada individual, ha batut Bonano davant de la passivitat de la defensa blaugrana. A la represa, el Barça ha intentat reaccionar en busca de l'empat. En el minut 54, Mendieta ha llançat una falta directa que la tanca defensiva ha desviat a córner. En el llançament de cantonada, Oleguer ha rematat amb el cap per sobre del travesser. Després d'una monumental picabaralla entre jugadors dels dos equips, en el minut 64, l'àrbitre ha expulsat José Mari i Rochemback i ha deixat els dos conjunts amb un home menys. En un ràpid contraatac, l'Atlètic ha pogut sentenciar el partit amb una rematada a boca de canó de Fernando Torres que ha salvat Bonano de forma providencial. Però, en el córner posterior, el Barça ha encaixat el 2-0 amb un gol de cap d'Emerson, que ha rematat com ha volgut. El Barça no ha demostrat tenir poder de reacció i només ha creat perill en un xut aïllat d'un desaparegut Riquelme en el minut 81. A sis minuts del final, Motta ha pogut reduir distàncies, però el seu xut s'ha estavellat al travesser. Però del possible 2-1 s'ha passat al 3-0. En el minut 87, Luis García ha enviat la pilota al fons de la porteria amb una potent rematada creuada. Al final del partit s'ha arribat amb un resultat que ha tornat a demostrar la impotència d'un Barça nul en atac i que cada vegada està més a prop de la zona de descens. Toño de la Cruz no ha tingut gens de sort en el seu efímer debut i serà el serbi Radomir Antic l'encarregat de treure al Barça del pou en què es troba en la lliga.