Eurolliga

El Barça guanya en un final d'infart l'Olympiakos i té un peu i mig a la "final four"

El Barça ha aconseguit una victòria d'autèntic infart a la pista de l'Olympiakos, per 55 a 58, i té un peu i mig en la "final four" de l'Eurolliga. Els blaugrana han anat sempre al davant en el marcador i han arribat a tenir un màxim d'avantatge de 12 punts en el tercer quart. Però en l'últim, els grecs han collat en defensa i han arribat a empatar a 55. L'encert en els tirs lliures de Bodiroga en els últims segons ha estat decisiu per assegurar la victòria.

El Barça ha sortit al petit pavelló de Koridalos molt mentalitzat i ràpidament ha agafat clars avantatges en el marcador. Liderats per un gran Fucka, els blaugrana han arribat al primer quart amb vuit punts de diferència (11-19), contra un Olympiakos que ha estat superat en tot moment pel poderós joc interior del conjunt de Pesic. En el segon quart, els grecs han reaccionat amb l'entrada de Nenad Markovic, que amb dos triples consecutius ha posat el seu equip a només quatre punts del Barça. Tot i aquesta tímida reacció, fins al descans el Barça ha mantingut un avantatge de set punts i se n'ha anat als vestidors amb un bon resultat per afrontar la segona part (28-35). Fucka ha estat el gran protagonista del Barça, amb 16 punts. L'inici del tercer quart ha posat el Barça amb un clar avantatge de 12 punts, el màxim de tot el partit. Però l'Olympiakos ha començat a a collar en defensa, i amb un parcial d'11 a 3 s'ha posat a només tres punts del Barça (39-42), amb un altre triple de Markovic. Quan faltaven deu minuts, el Barça només tenia dos punts de renda (43-45). La recta final del partit ha estat molt emocionant, i els equips han notat la responsabilitat. Les defenses s'han imposat als atacs, i el Barça no ha passat dels quatre punts d'avantatge quan faltaven dos minuts per al final. Els últims segons han estat d'autèntic infart, i l'encert de Bodiroga des de la línia de tirs lliures ha estat decisiu per assegurar una victòria d'or.