El Barça encaixa la primera derrota en la seva visita a San Siro

El Barça ha perdut el primer partit de la temporada. Els blaugrana han fet un gran partit i han dominat el Milan en la tercera jornada de la Lliga de Campions, però Xevtxenko en un error de Valdés ha aconseguit l'únic gol de l'encontre. En la segona part l'equip de Frank Rijkaard ha pogut igualar el partit, però no ha estat de sort de cara a porta. La millor ocasió l'ha tingut Iniesta, però el seu xut ha anat a travesser. Ara el Barça és segon amb 6 punts.

El Barça ha començat el partit amb Puyol ja recuperat sobre el camp i Larson de davanter centre. Eto'o jugava a la banda dreta i Ronaldinho per l'esquerra. Els primers minuts han estat força ensopits, encara que ha estat el Barça l'equip que més ha buscat la porteria contrària. En els 10 primers minuts, Márquez, Eto'o i Xavi amb xuts des de fora l'àrea han buscat la porteria italiana. La jugada més clara l'ha tingut Larson. El suec ha acabat una bona combinació entre Roanlidnho i Eto'o enviant una pilota al travesser en el minut 18 de partit. Ha estat el Milan, però, que s'ha avançat en el marcador. Ho ha fet amb un gol de Xevtxenko que ha aprofitat un dubte de Víctor Valdés per marcar l'1-0. El Barça no s'ha arronsat i Ronaldinho en el minut 43 ha engaltat un fort xut des de fora l'àrea que ha aturat Dida. Just abans del descans l'àrbitre no ha castigat amb penal una jugada confusa dins l'àrea sobre Deco que ha seguit amb la jugada tot i l'empenta. El Barça ha dominat la segona part, però no ha estat de sort de cara a porta. Belletti en el 78 ha pogut empatar el marcador, però el seu xut ha sortit massa creuat. Iniesta, que ha sortit a la segona part, ha disposat de la mmilor ocasió, però tampoc ha estat de sort i el seu xut s'ha estavellat al trevesser. El Xakhtar guanya el Celtic El Xakhtar ha guanyat el Celtic per 3 a 0 i és el tercer amb tres punts. Els de Glasgow encara no han guanyat cap partit i són els cuers del grup F, que lidera el Milan amb 9 punts.