Lliga ASOBAL

El Balonmano Granollers guanya a la pista del Bidasoa (28-32)

El Granollers ha sabut pressionar a la segona part i emportar-se els dos punts aprofitant els moments de falta d'aptitud i concentració que els jugadors del Bidasoa han mostrat a la pista. Partit de poc rigor defensiu, on els atacs sempre s'han imposat a les defenses, i ha destacat la feina realitzadora i el llançament exterior, tant de Jorgensen, per part del Bidasoa, i de Campos, pels vallesans, que han marcat 9 gols cadascun.

Al descans, s'hi ha arribat amb avantatge mínim, 16-15, del Bidasoa, però, en la represa, el Granollers ha capgirat el partit. La rapidesa i l'eficàcia de Bahtijarevic, que ha sabut treure profit del desconcert local, ha aparegut en els dos últims minuts i, amb tres gols consecutius, ha deixat el resultat en el definitiu 28-32, en una justa i merescuda victòria del Granollers.