Imatge de presentació de "El 25 de gener". (Font: manelweb.com)
La nova nadala de Manel coincideix amb la publicació del llibre disc il·lusrat "Un camell d'orient". (Font: manelweb.com)
Barcelona

"El 25 de gener", la nova nadala de Manel

El grup català Manel ofereix la descàrrega gratuïta d'una cançó nova al seu web: Manelweb.com. Es tracta d'una nadala força peculiar. Es titula "El 25 de gener" i té una clara inspiració nadalenca i uns tocs de western que recorden a l'obra de compositors com Ennio Morricone. La lletra d'aquest tema explica un futur alternatiu per als tres Reis d'Orient. Són uns reis decadents, vells i tristos que disten molt dels que adoraven el nen Jesús.

Actualitzat
Llibre disc "Un camell d'orient"

Aquesta nova composició de Manel coincideix amb l'edició d'"Un camell d'orient", un llibre il·lustrat basat en la nadala del mateix títol que el grup va compondre l'any passat i que fins ara no s'havia editat.

Segon disc, al febrer

Mentrestant, Manel continua treballant en el que serà el segon disc després del seu debut, que es publicarà, segons la mateixa banda, la primera setmana de febrer. El disc ja s'ha acabat d'enregistrar i ara queda la feina de mescla, edició i distribució.

Recordem que Manel va irrompre a l'escena musical catalana amb "Els millors professors europeus" el 2008, que es va convertir en disc d'or després de vendre més de 30.000 còpies i els va consolidar com un dels grups més populars del pop en català dels últims anys.
Anar al contingut