Girona

Duran acusa TV3, RAC1, CDC i alguns d'Unió d'aplanar el terreny a ERC

En un discurs abrandat a Girona davant uns 200 militants, el líder d'Unió acusa ERC de "no tenir ni puta idea de responsabilitat de governar" i insinua que el procés de transició nacional quedarà en no-res, segons una gravació a què ha tingut accés el "Diari de Girona".

Catalunya RàdioActualitzat
Malgrat que el president Artur Mas va demanar calma als dirigents de CiU, entre ells Josep Antoni Duran i Lleida, amb qui va pactar una treva, davant l'espiral de declaracions i retrets, el mateix líder d'Unió ha tornat a encendre el debat. En un discurs abrandat a Girona davant uns 200 militants del seu partit divendres passat, el secretari general de CiU es va mostrar molt crític dient que s'està aplanant el terreny a Esquerra per a una futura victòria electoral a Catalunya, segons publica el "Diari de Girona". En aquest sac hi va posar TV3, RAC1, Convergència Democràtica i fins i tot algunes persones d'Unió, de la seva mateixa formació. "Estem patint un desgast molt important mentre que ERC està vivint una lluna de mel", va assegurar un Duran que va afegir: "Qui es crema som nosaltres, [ERC] no pren cap decisió, i tots plegats, TV3, "Polònia", RAC1, Convergència i alguns d'Unió fem un discurs que està aplanant el terreny a Esquerra Republicana".

Duran, a més,  acusa ERC de "no tenir ni puta idea de responsabilitat de governar", segons una gravació a què ha tingut accés el rotatiu, ja que els mitjans de comunicació no podien assistir a la trobada. Va dir aquestes paraules  després d'afirmar que "ERC denuncia només una cosa: que Catalunya té un dèficit fiscal del 7, el 8 o el 9%" i que en culpa de Madrid.

Respecte al procés de transició nacional, el líder d'Unió insinua que quedarà en no-res. En aquest sentit, va desafiar "trobar-se d'aquí quatre anys i veurem en què ha quedat aquest procés".

Duran també va ironitzar sobre els alcaldes que pengen l'estelada i va agrair, segons el diari, que hi hagi militants que es donin de baixa si estan descontents amb ell.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut