Londres

Dos turistes diuen que van veure la petita Madeleine al Marroc

Noves informacions situen Madeleine McCann al Marroc. Poc després que el pare afirmés que el segrestador de la seva filla podia haver-se colat a l'habitació, els mitjans britànics publiquen que dos turistes coincideixen a afirmar que van veure la petita a Marràqueix. Es tracta d'un ciutadà de la Gran Bretanya que es va posar en contacte amb la policia portuguesa. El seu testimoni coincideix amb el de la turista noruega Marie Pollard, que està convençuda que la nena que va veure al Marroc era Madeleine.

Actualitzat
Segons informen els dominicals britànics "Sunday Mirror" i "News of the World", els testimonis descriuen una nena rossa que, acompanyada d'un home, va preguntar on estava la seva mare.

Un amic de la família McCann ha assegurat que aquestes versions són vitals i que els dos testimonis estan "furiosos" pel fet que la policia portuguesa no hagi seguit aquesta pista. De fet, la turista noruega ha expressat la seva sorpresa davant el fet que més de quatre mesos després dels fets, la policia no li hagi fet cap pregunta.

El turista britànic, que no ha estat identificat per la premsa, estava allotjat a l'hotel Ibis, que es troba pròxim a la benzinera on va ser vista la nena, i on també s'allotjava la noruega amb el seu marit britànic.

La versió noruega

Pollard, que viu amb el seu marit britànic a Fuengirola, creu que si una altra persona va veure també Madeleine, reforça el que ella mateixa va veure i demostra que no s'està "tornant boja".

La noruega explica que el dia que va veure la nena no sabia res de la seva desaparició i havia entrat a la botiga a comprar aigua mineral. Assegura que la menor li va cridar immediatament l'atenció. La descriu amb "cabells rossos i una cara molt simpàtica i un pijama blau amb unes flors roses i blanques a la samarreta". Pollard diu que anava acompanyada d'un home i que semblava trista i perduda. L'individu tenia "entre 35 i 40 anys, cabells castanys fosc i no semblava el seu pare".

Segons explica, la nena la va mirar i va preguntar a l'home si podia veure la seva mare, sense que aquest li respongués. Pollard diu que va trucar la policia portuguesa l'endemà, però no es van posar en contacte amb ella fins deu dies després per a demanar-li detalls i només després que expliqués a la premsa el que havia vist.

Enterrada a Fàtima

Ara, segons el "Sunday Mirror", un amic de la família ha explicat a la premsa que la policia portuguesa està seguint una teoria "totalment extravagant": els pares de Madeleine van enterrar a la petita prop de Fàtima. Els McCann, que van fer una peregrinació a aquest santuari portuguès vint dies després de la desaparició de la seva filla, estan estupefactes per aquesta nova història, afirma el dominical.
Anar al contingut