Torelló

Dos morts en un xoc múltiple amb cinc vehicles implicats a la C-37, a Torelló

El sinistre va passar a última hora de la nit a l'eix Vic-Olot i s'hi van veure involucrats quatre cotxes i un camió que transportava porcs

RedaccióActualitzat

Dues persones van morir ahir a la nit en un xoc múltiple amb cinc vehicles implicats a la C-37 a Torelló, segons ha informat el Servei Català de Trànsit.

L'avís del sinistre es va rebre a dos quarts de dotze de la nit. Segons les primeres informacions, s'hauria produït una col·lisió frontal entre dos turismes al quilòmetre 155 de l'eix Vic-Olot. De retruc, en l'accident s'hi haurien vist involucrats dos cotxes més i un camió que transportava porcs.

 

 

Com a conseqüència de la topada, van resultar morts els conductors dels dos turismes que van xocar de cara. Es tracta de N.C.G., de 66 anys i veí de Sant Jaume de Llierca, i de K.T.L., de 23 anys i veí d'Olot.

A més, en el sinistre hi va haver una persona ferida crítica, traslladada a l'Hospital de la Vall d'Hebron, una persona ferida menys greu i dues més ferides lleus, que van ser traslladades a l'Hospital de Vic.

 

 

Arran de la incidència, es van activar cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i cinc ambulàncies del SEM.

Quant a l'afectació viària, la circulació es va tallar en el tram de l'accident fins a les quatre de la matinada, quan la via es va reobrir.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut