L'accident ha passat a la TP-7225, a Constantí
Constantí

Un motorista mor en accident a la TP-7225, a Constantí

El 2017 es tanca amb un balanç de 169 víctimes mortals a les carreteres catalanes

RedaccióActualitzat

Som a l'últim dia de l'any i malauradament hem d'augmentar el balanç de víctimes mortals d'aquest 2017 a Catalunya en tres persones més. A les dues persones mortes en un accident a la C-37, a Torelló, cal afegir la d'un motorista també dissabte a la nit a Constantí.

Amb aquestes, ja són 169 les persones mortes aquest any a la xarxa viària catalana. 

Per causes que s'estan investigant, un turisme i una motocicleta van xocar a la TP-7225, a l'altura de Constantí, al Tarragonès. El conductor de la moto, un home de 45 anys i veí de Tarragona, va morir.

Els fets van passar al voltant de quarts de nou al punt quilomètric 5,5 de la carretera TP-7225.

Fins al lloc del sinistre es van enviar dues ambulàncies convencionals i una de medicalitzada del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), que no van poder fer res per salvar-li la vida. Arran de la incidència, també es van activar sis patrulles dels Mossos d'Esquadra i dues dotacions dels Bombers de la Generalitat.

Accident mortal a l'N-340, a Vinaròs

En un altre xoc mortal, han perdut la vida dues persones més i tres han quedat ferides aquesta matinada a Vinaròs, al Baix Maestrat.

Un camió i un turisme han xocat a la carretera N-340. Dels cinc ocupants del cotxe, dos han mort i la resta estan ferits de diversa consideració. Els ferits els han traslladat a l'hospital comarcal de Vinaròs.

 

Anar al contingut