Banyistes a la platja de l'Arrabassada de Tarragona, aquest diumenge (ACN/Mar Rovira)

Dos brots de Covid-19 a Tarragona i les Terres de l'Ebre, amb 9 casos nous

Al Segrià s'ha declarat un brot nou en una empresa de fruita i el primer mort des que va començar el rebrot

RedaccióActualitzat

Salut ha confirmat dos nous brots de Covid-19 a Catalunya, aquest dimecres, a les Terres de l'Ebre i a la ciutat de Tarragona.

El brot de l'Ebre es va generar en un claustre de professors d'un institut del Perelló, i les quatre persones contagiades són de Xerta i de Camarles. A més, es fa el seguiment de 46 contactes.

El brot de Tarragona són 5 casos positius d'una mateixa família i 20 contactes que estan en seguiment. Ara per ara, no hi ha ningú hospitalitzat.

Dimarts, a les Terres de l'Ebre ja es va declarar un altre brot, a Alcanar, que té l'origen en una festa d'un grup de joves.

També aquest dijous, un brot de Covid entre el personal ha obligat a suspendre el casal del Reial Club de Polo de Barcelona.

 

Un brot nou i un mort al Segrià

Al Segrià, aquest dijous han pujat a 16 els brots actius. L'últim, que s'ha sabut a la tarda, s'ha declarat en una empresa de fruita de la Portella i afecta sis persones.

També s'ha comunicat un mort a la comarca, una persona que va ingressar a l'hospital fa menys d'una setmana i que va morir dimarts. És la primera defunció del rebrot de Covid a la comarca.

 

A Ponent, els contagis han anat pujant des del 21 de juny, el primer dia sense les restriccions de moviment de l'estat d'alarma. Aquell dia hi va haver 74 nous positius.

Tot plegat demostra que el virus continua circulant i que no es pot abaixar la guàrdia.

ARXIVAT A:
Coronavirus Desescalada
Anar al contingut