Vistà àeria del Club de Polo Barcelona (RCPOLO)
Vistà àeria del Club de Polo Barcelona (RCPOLO)

El Club de Polo de Barcelona tanca el casal per un brot de Covid entre el personal

Almenys dos monitors de pàdel i un de casal haurien donat positiu en el test

Actualitzat

Nou brot de coronavirus a Catalunya, aquest cop a Barcelona. El Reial Club de Polo de Barcelona s'ha vist obligat a cancel·lar el casal d'estiu després que s'ha confirmat que almenys tres dels seus treballadors han donat positiu de coronavirus, segons ha avançat Tot Barcelona i ha confirmat el Departament de Salut.

Es tracta de dos monitors de pàdel i un del casal dels més petits, que han donat positiu; són asimptomàtics. Hi podria haver més casos, a l'espera dels resultats de les proves PCR que s'han fet als 80 monitors del casal.

Tot i que es prenien mesures de seguretat, la decisió de cancel·lar totes les activitats infantils i tancar el casal ha estat immediata i ha afectat més de 300 nens i nenes. D'aquests, 20 han de passar la quarantena perquè anaven als grups dels 3 monitors positius.
 

Dotze casos al Club de Polo

Els tests als treballadors es van fer després que un cuiner donés positiu de Covid-19 fa uns dies. Arran d'aquest cas, es van fer proves a la resta de treballadors de cuina i restaurant, una cinquantena, i 8 més van donar positiu. Amb els tres d'avui, ja són 12 casos positius en total al Club de Polo.

Tot plegat va obligar a tancar el cap de setmana els dos restaurants de les instal·lacions i el bar de la piscina.

Fruit del brot a la cuina, tot el personal del centre es va fer les proves PCR i ara estan pendents de resultats.

ARXIVAT A:
Coronavirus SalutDesescalada
Anar al contingut