Barcelona

Dissabte de cel variable, amb núvols en diversos punts del país

El cap de setmana començarà amb el cel variable. Aquest dissabte tindrem, per un costat, núvols prims cap a ponent i el sud. Aquests núvols tendiran a minvar al llarg del matí. També s'acumularan alguns núvols baixos al litoral. De manera independent, creixeran núvols d'evolució, però no derivaran en ruixats en cap cas. Les temperatures, tant les màximes com les mínimes, tendiran a pujar una mica més. Al País Valencià i les Balears hi haurà més bandes de núvols alts. El cel es veurà mig ennuvolat al llarg del dia. Diumenge serà més assolellat. Les temperatures tornaran a pujar lleugerament.

Actualitzat
I la setmana que ve...

En principi, l'anticicló dominarà el temps a Catalunya. Tindrem una setmana de molta estabilitat, de temps tranquil, amb força sol i amb temperatures més altes.

Balançs de l'episodi de pluges

Els possibles ruixats de les pròximes hores no arribaran, ni de bon tros, a la intensitat dels dies anteriors, quan es va registrar l'episodi de precipitacions més important des del novembre del 2011. Aquests són alguns dels registres entre el 20 i el 22 de març:

171 mm a Salòria, cota 2.400 metres, al Pallars Sobirà
166 mm a Boí, cota 2.500 metres, a l'Alta Ribagorça
162 mm a Maspujols, al Baix Camp
92 mm a Sant Pau de Segúries, al Ripollès
90 mm a Horta de Sant Joan, a la Terra Alta
85 mm a Viladrau, a Osona
79 mm a Begues, al Baix Llobregat

Ruixats i nevades al nord i sol al sud

Les pluges de dijous van anar acompanyades de neu al Pirineu, Prepirineu i nord de les comarques de Girona. Va nevar, sobretot al Pirineu oriental, a cotes de 800 metres, límit que ha anat pujant fins als 1.500 metres. Aquesta ha estat la nevada més important de la temporada al Pirineu, amb gruixos de més de mig metre de neu nova per sobre dels 2.000 metres.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut