Sol esmorteït i sense pluja

Paraigua desat i ulleres de sol posades

Néstor GómezActualitzat

Una pertorbació s'acosta a Portugal. Serà prou lluny de casa nostra perquè arribin els núvols, però sí que notarem la seva presència per l'entrada de vents de sud, uns vents càlids que permetran un ascens de les temperatures. Aquí teniu l'enllaç si voleu saber el temps per als dies clau de Setmana Santa.

Sol amb núvols prims

Durant tota la jornada el temps serà assolellat. Potser el sol lluirà amb més intensitat al matí que a la tarda, amb el permís de les boires que hi haurà al Prepirineu i a la Catalunya Central. De bon matí hi haurà núvols baixos o boires a la plana empordanesa i a l'àrea del delta de l'Ebre, uns núvols que s'esvairan de cara al migdia. A la tarda, els núvols alts anomenats "cirrus" i "cirrostratus" cobriran el cel de tot el país. Filtraran el sol però no l'amagaran pas. Serà un dia sense pluja enlloc del país.

Ambient ben agradable

S'espera un dia suau tant al matí com al migdia. De bon matí no glaçarà enlloc del país, amb la tònica de les darreres jornades, fins i tot a alta muntanya les temperatures seran positives. Al migdia, les temperatures seran agradables amb bona part del país amb valors que s'acostaran als 20 ºC. En algunes poblacions de les Terres de l'Ebre i de Ponent arribaran als 24 ºC.

I després...

Dijous augmentarà la nuvolositat i arribaran les primeres precipitacions a les Terres de l'Ebre, que es poden mantenir fins al matí de divendres. A la resta del país, divendres sembla que plourà.

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut