La policia va trobar 80 dosis de cocaïna preparades per a la venda (Mossos d'Esquadra)
L'Hospitalet de Llobregat

Detinguts per distribuir cocaïna en patinet des d'una sastreria de l'Hospitalet

Els Mossos han detingut dos homes i han denunciat dues dones per pertànyer a un clan familiar de narcotràfic

Actualitzat

Els Mossos han detingut dos homes i han denunciat dues dones, en la desarticulació d'un grup de narcotraficants que distribuïa cocaïna en patinet des d'una sastreria de l'Hospitalet de Llobregat.

Els dos detinguts, ara en llibertat amb càrrecs, formaven part d'un clan familiar que venia la droga als barris de Can Serra i Pubilla Cases. Un dels detinguts era l'encarregat de la sastreria, i l'altre repartia les dosis a domicili. Feia servir un patinet per no despertar sospites. Als escorcolls, a la sastreria i als domicilis la policia ha trobat cocaïna, substàncies per adulterar-la i una vuitantena de dosis preparades per al consum.

La investigació continua oberta i no es descarta que es facin més detencions en les pròximes hores.

 

Un patinet i una sastreria

Una sastreria a l'avinguda Severo Ochoa feia de tapadora d'un grup que distribuïa cocaïna de diversa qualitat al barri de Can Serra, a l'Hospitalet de Llobregat. Els investigadors van començar a sospitar l'estiu passat, quan van identificar un home que mantenia "contactes esporàdics amb possibles consumidors de substàncies estupefaents".

Els agents van engegar la investigació l'estiu del 2019, i després de vigilar-los, van determinar que un dels sospitosos venia cocaïna al seu domicili i també feia les entregues de la droga en patinet justament per fer més difícil que el seguís la policia.

Segons han informat els Mossos, el sospitós feia servir la sastreria, en l'horari d'obertura al públic, per rebre consumidors. La policia ha explicat que l'amo del negoci és familiar del primer sospitós i també col·laborava presumptament en la venda de cocaïna.

L'escorcoll a la sastreria es va fer amb gossos especialitzats a detectar drogues (Mossos d'Esquadra)

 

Escorcoll i detencions

A principis de febrer, la policia va fer un escorcoll a la sastreria i al pis des d'on es feien les vendes. Hi van trobar cocaïna, substàncies per adulterar-la i una vuitantena de dosis de cocaïna preparades per ser distribuïdes.

El 5 de febrer, es van detenir els dos homes: el sospitós principal i el familiar seu que regentava la sastreria, i que col·laborava en l'activitat delictiva.

També s'han denunciat dues dones que, com a cooperadores necessàries, "havien participat de manera activa per assegurar l'activitat delictiva". Tots ells, que tenen edats compreses entre els 28 i 60 anys, estan acusats d'un delicte contra la salut pública i de pertànyer a grup criminal.

Els dos detinguts han quedat en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició del Jutjat d'Instrucció 1 de l'Hospitalet de Llobregat.

La investigació continua oberta i no es descarten altres detencions relacionades amb aquest grup de narcotràfic.

La policia fa les proves per determinar la puresa de la droga (Mossos d'Esquadra)
ARXIVAT A:
DroguesMossos d'EsquadraPolicial
Anar al contingut