Comissaria dels Mossos a Campclar, a Tarragona
Comissaria dels Mossos a Campclar, a Tarragona (ACN/Roger Segura)

Detinguts 3 mossos que investiguen tràfic de drogues, acusats de revelació de secrets

Afers interns del cos els ha detingut a Tarragona i els acusa també de malversació de fons públics

RedaccióActualitzat

La Divisió d'Afers Interns dels Mossos d'Esquadra ha detingut a Tarragona tres agents del cos per revelació de secrets i malversació de cabals públics.

Segons ha pogut saber TV3, els mossos arrestats treballen al grup de salut pública de la divisió de Tarragona, que s'encarrega de les investigacions relacionades amb el tràfic de drogues. De moment, no ha transcendit a qui facilitaven informació confidencial, que seria la conducta que el codi penal tipifica com a revelació de secrets.

Les detencions, fetes aquest dimarts, s'emmarquen en una investigació que porta el jutjat d'instrucció número 3 de Reus, que ha decretat secret de les actuacions. 

Els tres detinguts han quedat en llibertat provisional amb càrrecs després d'acollir-se al dret de no declarar davant del jutge. 

La detenció ha suposat que se'ls suspengui de sou i feina, com a mesura cautelar. També se'ls ha obert un expedient disciplinari.


Un mes després de l'operació contra policies locals de Llinars

Recordem que fa aproximadament un mes els Mossos d'Esquadra van detenir quatre policies locals de Llinars del Vallès en una operació contra el tràfic de marihuana. Un dels detinguts era un caporal a qui s'acusa de liderar l'organització criminal.

Se sospita que durant més de cinc anys hauria contactat amb diferents cultivadors de marihuana, i se l'investiga per proporcionar-los naus industrials en desús que eren propietat de bancs.

ARXIVAT A:
Mossos d'EsquadraCorrupció
Anar al contingut