Detingut un lladre que va robar a set botigues de Barcelona en menys d'un mes
Fotograma d'una de les càmeres de seguretat d'un dels establiments (Mossos d'Esquadra)
Barcelona

Detingut un lladre que va robar en set botigues de Barcelona en menys d'un mes

El lladre, que acumulava més de 40 antecedents, sostreia telèfons mòbils, tauletes, diners en efectiu i, fins i tot, productes alimentaris

Redacció / AgènciesActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut un lladre multireincident que acumula 40 antecedents i que, en menys d'un mes, ha robat en set comerços de l'Eixample de Barcelona. El lladre entrava als establiments forçant les persianes dels locals i aprofitava moments de molt poca gent al carrer per fer-ho.

Segons ha informat la policia catalana, el lladre ha robat telèfons mòbils, tauletes, diners en efectiu i, fins i tot, impressores i productes alimentaris o begudes alcohòliques.

La investigació policial va arrencar a finals de juliol, quan es va produir un robatori en una botiga d'alimentació de l'Eixample i, en els 15 dies següents, se'n van denunciar quatre més amb característiques similars.

El passat dia 21 es van produir dos robatoris amb el mateix "modus operandi" en establiments de la mateixa zona i, gràcies a les càmeres de seguretat dels voltants, els Mossos van poder identificar-ne l'autor, que va ser localitzat i detingut l'endemà.

A més dels set robatoris en menys d'un mes, la policia li atribueix quatre robatoris amb força i un atracament a Barcelona comesos durant els últims mesos, pels quals tenia pendent una ordre de recerca.

El jutge va ordenar divendres dia 25 el seu ingrés a la presó.

ARXIVAT A:
Mossos d'EsquadraPolicial
Anar al contingut