Pla d'un mosso d'esquena
Pla d'un mosso d'esquena
Barcelona

Detingut un home per intentar apunyalar agents dels Mossos a Barcelona

L'home, que hauria cridat "Al·là és gran", està acusat d'un presumpte delicte d'atemptat a agents de l'autoritat

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home aquest dimecres per un presumpte delicte d'atemptat a agents de l'autoritat mentre cridava "Al·là és gran". Els fets han succeït al districte de Sant Martí, prop de la Ronda Litoral.

Agents de la policia catalana han detectat a un quart de quatre de la tarda un home que es comportava de manera sospitosa i que treia un ganivet en uns jardins de la zona.

L'individu s'ha desplaçat caminant fins al passeig Marítim del Port Olímpic i, davant el risc que el sospitós pogués utilitzar l'objecte punxant contra els vianants, els Mossos l'han detingut.

La policia explica que, durant la detenció, l'home ha intentat clavar el ganivet a un mosso, que l'ha pogut esquivar. Després, l'home ha fugit al carrer de la Marina, on una patrulla l'ha acorralat.

Aleshores, l'individu ha tret un altre ganivet i ha intentat ferir més agents. Finalment, l'home ha estat immobilitzat sense que hi hagués cap ferit. En el moment de la detenció, l'home hauria cridat "Al·là és gran".

El detingut, que no portava documentació, encara no ha pogut ser identificat i podria ser un pertorbat. Passarà a disposició judicial en les pròximes hores.

 

ARXIVAT A:
PolicialMossos d'Esquadra
Anar al contingut