Detingut per provocar l'incendi que va cremar 41 vehicles al pàrquing de l'aeroport
Motos i cotxes calcinats per l'incendi a l'aparcament de la T2 de l'aeroport del Prat, l'1 de juny del 2019

Detingut per provocar l'incendi que va cremar 41 vehicles al pàrquing de l'aeroport

L'home va provocar intencionadament el foc, que va cremar 30 motos i 11 cotxes a l'aparcament de la T2 de l'aeroport del Prat

Actualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 39 anys, veí de Barcelona, acusat de l'incendi que va cremar 41 vehicles en un aparcament de l'aeroport del Prat dissabte passat.

El foc es va declarar en una zona pròxima a l'aparcament de motocicletes de la T2, es va propagar ràpidament i va afectar un total de 30 motocicletes i 11 turismes que estaven estacionats molt a prop del punt d'origen del foc.

 

 

Els investigadors van recuperar les imatges gravades per les càmeres de seguretat i van poder veure com un home arribava amb cotxe al lloc on va començar l'incendi, calava foc a un arbre i marxava ràpidament en el mateix vehicle.

El vídeo va permetre reconèixer l'home, que ja havia estat identificat a l'aeroport 17 vegades durant l'últim any i també denunciat per portar passatgers sense cap autorització. De fet, no tenia permís de conduir.

Com que ja havia estat denunciat moltes vegades, últimament es dedicava a captar clients, però l'encarregat de conduir era un home que l'acompanyava.

 

 

El detingut ja havia provocat un altre incendi el 22 de maig en unes papereres de la T1.

Aquest divendres ha passat a disposició judicial. La investigació continua oberta per trobar l'acompanyant.

ARXIVAT A:
Incendis
Anar al contingut