Imatge de la droga localitzada a la furgoneta
Imatge de la droga localitzada a la furgoneta

Detenen un home a l'AP-7 a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant que portava 550 quilos d'haixix en una furgoneta

ACN Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant - Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dijous un home de 49 anys com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública. Els policies li van trobar a la part posterior de la furgoneta que conduïa 550 quilos d'haixix guardats en deu fardells i paquets envasats al buit, amb un valor al mercat il·legal d'una mica més d'un milió d'euros. Els fets van tenir lloc cap a un quart de quatre de la matinada quan una patrulla de paisà feia tasques de prevenció de delictes a l'AP-7. En aquell moment eren a l'àrea de descans de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant. Allà els agents van veure dos vehicles amb les finestres abaixades i ningú a l'interior.

Després de fer comprovacions a l'entorn van tornar-se a acostar als vehicles i van veure que un ja havia abandonat el lloc i l'altre marxava en sentit nord. Els agents van poder aturar la furgoneta i el conductor, visiblement nerviós, va manifestar desconèixer on anava i què transportava. Davant les incongruències de les explicacions, els mossos van escorcollar la part posterior, d'on sortia una forta olor, i van trobar la droga. El conductor va quedar detingut i la furgoneta es va traslladar fins a les dependències policials per buidar i verificar la càrrega.

Els agents investiguen ara si el cas està vinculat al tràfic internacional de droga i no es descarten més detencions. El detingut passarà a disposició del jutjat de guàrdia de Reus en les pròximes hores.

Anar al contingut