La Guàrdia Civil ha detingut el conductor (Guàrdia Civil)
La Jonquera

Detenen un conductor amb 33 quilos d'haixix que intentava fugir contra direcció a l'AP-7

L'home portava la droga en dues bosses al maleter i un cop la Guàrdia Civil l'ha aturat ha intentat fugir a peu

ACN/RedaccióActualitzat

La Guàrdia Civil ha detingut un conductor de 40 anys que duia 33 quilos d'haixix al vehicle i ha intentat fugir dels agents circulant contra direcció a l'AP-7 a la Jonquera, a l'Alt Empordà.

Segons informa la Guàrdia Civil, aquest dijous agents del Grup d'Acció Ràpida (GAR) han cridat l'alto al vehicle, amb matrícula espanyola, que anava en direcció a França. El conductor ha fet cas omís a les instruccions dels agents i, fent maniobres evasives, ha arribat a anar en sentit contrari per l'autopista, posant en perill els usuaris de la via. Els mateixos agents han hagut d'esquivar el vehicle per evitar que els atropellés.

Finalment, el conductor ha aturat el vehicle i ha intentat fugir a peu. A pocs metres, però, els agents l'han pogut atrapar.

Durant la inspecció del vehicle han localitzat 33 quilos d'haixix al maleter. La droga estava repartida en dues bosses.

La Guàrdia Civil ha detingut el conductor, acusat d'un delicte contra la salut pública, contra la seguretat viària i contra l'ordre públic.

La droga ha estat comissada i el detingut ha passat a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.

ARXIVAT A:
TrànsitGuàrdia Civil
Anar al contingut