Detenen tres joves i tornen a Miguel Indurain la bici que li van robar a la Pineda

Dos joves i un menor van trencar el vidre d'una furgoneta estacionada a la Pineda per emportar-se la bicicleta, valorada en uns 6.500 euros

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra van detenir els dies 27 i 28 de març els autors del robatori de la bicicleta sostreta a Miguel Indurain a la Pineda. Els detinguts són dos joves de 18 anys i un menor d'edat. Els acusen de robatori amb força a l'interior d'un vehicle, danys i resistència als agents de l'autoritat. Un dels detinguts tenia antecedents per fets similars.

Els fets van passar la matinada del 18 de març a la Pineda, on hi va haver  dos robatoris amb força i danys a dos vehicles més que estaven estacionats a la mateixa zona.

Els agents van comprovar com tres individus van trencar un vidre de cada vehicle per buscar objectes de valor a l'interior. Una de les furgonetes, contenia la bicicleta d'Indurain, valorada en uns 6.500 euros.

​Una vegada identificats, van ser detinguts durant un dispositiu de prevenció a la zona de platja de la Pineda, vora les 22.30 del 27 de març.

 

Com va ser la detenció?

Els mossos de paisà van veure dos homes que, amb una actitud vigilant, portaven una bicicleta pel carrer Amadeu Vives. Els mossos es van identificar com a policies i els individus van intentar resistir-se i fugir, però els agents els van interceptar i detenir.

Els policies van confirmar que la bicicleta era la que s'havia robat 10 dies abans. A més, en l'escorcoll els van intervenir una navalla.

L'endemà d'aquesta detenció, els agents van fer una tercera detenció, en aquest cas d'un menor d'edat, que també hauria participat en els mateixos robatoris.

Aquest divendres, els mossos han lliurat la bicicleta al seu propietari, el ciclista Miguel Indurain.

El dia dels fets, Indurain es trobava a la Pineda amb el seu equip preparant la cursa Titan Desert Marroc 2024, que es disputarà entre el 28 d'abril i el 3 de maig.

Els dos detinguts majors d'edat van passar el 28 de març a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona, mentre que el menor va ser posat a disposició de la Fiscalia de Menors.

ARXIVAT A:
Mossos d'Esquadra
Anar al contingut