Les càmeres de seguretat van captar l'atracament a una entitat bancària del districte de Sant Martí (Mossos d'Esquadra)
Les càmeres de seguretat van captar l'atracament a una entitat bancària del districte de Sant Martí (Mossos d'Esquadra)

Detenen "in fraganti" a Barcelona un atracador de bancs amb tres ordres d'ingrés a presó

Una testimoni de l'atracament va donar l'avís a una patrulla dels Mossos que passava pel carrer i que el va poder detenir amb el botí

Actualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut a Barcelona un presumpte atracador de bancs reincident que tenia pendents tres ordres de cerca, detenció i ingrés a la presó.

La detenció es va fer dilluns, just quan acabava de cometre un atracament amb arma de foc en una entitat bancària del districte de Sant Martí. El lladre, un home de 54 anys, havia aconseguit un botí de 3.600 euros.

L'arrestat, un atracador reincident que entre el 2016 i el 2020 havia robat amb violència a tres entitats bancàries de la capital catalana, tenia tres ordres de recerca, detenció i ingrés a presó emeses per diferents jutjats barcelonins.

La detenció es va fer gràcies a una dona que va alertar una patrulla de Mossos que passava per davant l'oficina. Gràcies a l'avís, els agents van poder aturar l'atracador mentre fugia amb el botí.


El detingut havia entrat al banc cap a un quart de deu del matí, es va dirigir als taulells d'atenció al públic, va posar l'arma de foc sobre el taulell i va demanar a un treballador que li donés 9.000 euros. Tot seguit, es va col·locar darrere del treballador i el va amenaçar amb la pistola apuntant l'esquena per exigir-li que li donés els diners. L'empleat li va donar 3.600 euros i tot seguit l'home va fugir.

Una patrulla dels Mossos, alertada per una testimoni, va poder-lo aturar i detenir.

La Unitat Central d'Atracaments dels Mossos d'Esquadra s'ha fet càrrec de la instrucció del cas. Segons els investigadors, en tots els seus robatoris l'atracador actuava de la mateixa manera: accedia a un banc simulant ser un client i, quan creia que era el moment més oportú, s'adreçava al treballador de la finestra de caixa i l'intimidava amb una arma de foc per tal d'emportar-se els diners.

 

ARXIVAT A:
Policial
Anar al contingut